21 Aralık 2009 Pazartesi

Nişantaşı Barbeque


B: Nişantaşı'nda ara sokaklarda kaybolmuş, yemek yiyecek bir yer ararken bir anda karşımıza çıktı Nişantaşı Barbeque! Barbeque ismine takılmayın, logolarında da belirttikleri gibi pizza, pide, lahmacun, kebap ne ararsanız var!
Öncelikle belirtmeliyim ki müşterileriyle çok ilgililer, umarım bu özelliklerini kaybetmezler. Öyle çok büyük bir yer değil, fakat çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yemeklere geçecek olursak, "Kuşbaşılı Pide" muhteşemdi! "Vejataryen Pizza" dan daha çok hoşuma gitti. Yalnız yemekler biraz fazla yağlıydı, o yüzden biraz ağır gelebilir. Bu arada ikisini de ben yemedim! S ile yarı yarıya paylaştık! :) Final olarak da üstüne künefe yedim, çok hoşuma gitti. Sonra da bol bol yürüdük :D
Özetle yemekler lezzetli, mekan ise ortalamaydı. Eğer yakınlarda oturuyorsanız ya da işyeriniz oralardaysa, paket servisleri ilginizi çekebilir! Deneyin, zira fiyatları da gayet uygun bence: Büyük vejeteryan pizza, kuşbaşılı pide, künefe, 2 kola, 3 çay, 1 Türk kahvesi toplam 43 TL tuttu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder